Kaz Dağları’ndan Bir Lezzet Öyküsü

 

Kazdağlar’nın eteğinde ki Zeytinbağı Otel 12 ay boyunca 8 taş odası ile hizmet veriyor. Otelin ortağı ve şefi Erhan Şeker aynı zamanda ” Kaz Dağları’ndan Bir Lezzet Öyküsü” adlı yemek kitabının yazarı. Hafta sonları otelde yemek kursları veriyor. Cuma akşam yemeği öncesi otele giriş ile başlayan kurs, cumartesi sabahı, yöreye ait peynirler, evde yapılmış sıcak ekmekler, karadut, turunç organik reçeller, soğanlı, otlu pideler ve Kazdağları’nın muhteşem zeytinyağı ile yapılan kahvaltıdan sonra pazar alışverişiyle sürüyor. Öğleden sonra devam eden  saatlik kurs boyunca, şevketi bostan, yabani kuşkonmaz, ekşi kulak, gelincik otları, enginar ve kuzu göbeği mantarı gibi bölgeye ait sebzeler, çilek, tahin, hardal ve peynir soslarıyla buluşarak, deniz ürünleri ile harmanlanarak lezzetli yemeklere dönüşüp, akşam yemeğinde paylaşılıyor. Pazar kahvaltısı ile program sona eriyor. 30-31 Mart tarihinde planlanan iki gecelik bu programın fiyatı kurs dahil iki kişilik odada kişi başı 300 TL.  Otel aynı zamanda 1-8 Nisan tarihleri arasında, Paskalya tatili sebebiyle minimum 3 gün konaklayan ailelerle gelen 10 yaş altı 1 çocuktan ücret almıyor. Detaylı bilgi ve daha fazlası için http://www.zeytinbagi.com

Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s